What others say

— Renee

“Wat een fijne ervaring! Farid is iemand met enorm veel kennis en passie. Als je bij hem langs gaat wordt echt de tijd voor je genomen, hij kan al je vragen beantwoorden en je gaat met een goed gevoel weg. Ontzettend blij met mijn nieuwe aankoop!”

— Jeroen

“Fantastische ervaring bij WatchWorks Haarlem! Enorm goed geholpen. Heel veel ervaring en kennis in huis. Kwaliteit en service staan hier hoog in het vaandel. Een absolute aanbeveling!”

— Daniël

“Fantastische zaak voor de liefhebber. WatchWorks heeft een ongeëvenaarde kennis van vintage horloges gekoppeld aan een uniek aanbod. En het allerbelangrijkst, Farid is een zeer vriendelijke man die echt de tijd voor je neemt.”

— Cees

“Farid is de allerbeste: bescheiden, betrouwbaar, klantgericht en vooral: hij weet waar hij het over heeft, opgeleid als horlogemaker met veel ervaring en expertise in de branche!”

— Geoffrey

“Geweest voor service / onderhoudsbeurt voor vintage horloge. Snelle service van top kwaliteit. Een vakbekwame horlogefreak die zonder concessies voor de beste kwaliteit gaat.”

— Edward

“It is my first time to buy second hand watch from overseas. (I am from Aus) Farid took his time and answered my questions patiently. A Very very good communicator! Highly recommend him and WatchWorks Haarlem!”

— Chuck

“Zeer goede ervaringen bij WatchWorks Haarlem, in het bijzonder Farid. Hij heeft mij uitstekend geholpen bij de aanschaf van een Rolex Day-Date. Zeer betrouwbaar en gastvrij. Koffie is ook lekker.”